Telefon: 0735.174.262

Acasa | Contact | Login

Cos cumparaturi

Produse: 0

Total: 0,00 Lei

Picaturi Antiparazitare Advantix 100



Pret: 0,00 RON (TVA inclus)

0735.174.262

Email: info@semmax-vetmag.ro

Descriere
Solutia lichida antiparazitara Advantix 100 cu aplicare cutanata ambalata in pipete pentru o singura aplicare este recomandata cainilor cu greutatea cuprinsa intre 4 - 10 kg.

Fiecare pipeta antiparazitara Advantix asigura protectia cainelui dumneavoastra impotriva capuselor, purecilor, paduchilor, tantarilor si mustelor hematofage pentru o perioada de pana la 4 saptamani. Pipetele antiparazitare Advantix sunt eficiente in tratamentul si prevenirea:
- Contaminarii cu urmatoarele specii de capuse: Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus, Haemaphysalis longicornispentru o perioada de pana la 4 saptamani
- Infestatiilor cu paduchi malofagi si anopluri (Trichodectes canis, Linognatus setosus) pentru o perioada de pana la 6 saptamani
- Contaminarii cu pureci (Ctenocephalides canis) pentru o perioada de pana la 4 saptamani
De asemenea, pipetele antiparazitare Advantix se folosesc cu succes la respingerea si omorarea urmatoarelor specii de tantari: Anopheles, Culex, Aedes si a urmatoarelor specii de musculite hematofage (Phlebotomus, Culicoides).

Instructiuni de utilizare: Pipetele antiparazitare Advantix se aplica la baza gatului, intre omoplati. Solutia se aplica pe piele, evitand contactul cu ochii si gura cainelui. Pielea cainelui trebuie sa nu prezinte rani sau leziuni.
Pentru a reduce reinfestarile se recomanda utilizarea pipetelor Advantix pentru deparazitarea concomitenta a tuturor cainilor din aceeasi casa/curte.

Contraindicatii: Pipetele antiparazitare Advantix nu se utilizeaza la deparazitarea pisicilor. Atentie: utilizarea pipetelor Advantix la pisici poate provoca moartea acestora. In cazul in care ati utilizat din greseala Advantix sau pisica dumneavostra a intrat in contact cu produsul, contactati imediat medical veterinar.
Pipetele Advantix nu se utilizeaza pentru caini cu varsta mai mica de 7 saptamani.

Compozitie chimica: Imidacloprid: 100mg/ml; Permetrina: 500mg/ml (cis/trans, 40:60); N-Metilpirolidona(solvent): 484mg/ml.
Producator: Advantix

Specificații

Picaturi Antiparazitare Advantix 100

Pentru:Caini
Tip produs:Picaturi
Tratament:Capuse Purici PaduchiTantari
Cantitate:1 ml

 


 
Produse similare

Email: info@semmax-vetmag.ro

 
Promotii