Telefon: 0735.174.262

Acasa | Contact | Login

Cos cumparaturi

Produse: 0

Total: 0,00 Lei

Seringa automata 10 mlPret: 0,00 RON (TVA inclus)

0735.174.262

Email: info@semmax-vetmag.ro

Producator:
DCI:
Indicatii: Volumul de administrat se seteaza cu usurinta cu ajutorul unor limitatoare micrometrice fixate pe piston
Descriere:
Seringile de uz veterinar sunt destinate administrarii cu precizie si in serie a medicamentelor veterinare. Gratie tehnologiei moderne cu 3 supape, reprezinta cea mai buna alegere in domeniul seringilor automate cu autoumplere. Ele au un principiu de functionare simplu, sunt ergonomice, sunt usor de utilizat si confortabile, scutind o buna parte din efortul administrarilor in masa. Sunt durabile in timp, mentinandu-si performantele pe perioade indelungate, daca sunt ingrijite corespunzator.
Se preteaza pentru administrarea in masa la toate speciile de animale si pentru toate tipurile de solutii, mai mult sau mai putin vascoase, functionand la fel in orice conditii climatice.
Modelul tip pistolet cu furtun de alimentare din flacon se preteaza pentru administrarea cu usurinta a tuturor tipurilor de solutii: apoase, uleioase. Seringa este dotata cu un furtun din silicon medical cu lungime de un metru (flaconul poate fi plasat in buzunar), o piesa de scufundare (contragreutate) un ac de alimentare si un ac de ventilare (pentru a impiedica dezvoltarea de presiuni negative mari in flacon). La jonctiunea dintre furtunul de silicon si seringa exista o supapa de siguranta de foarte buna calitate
Volumul de administrat se seteaza cu usurinta cu ajutorul unor limitatoare micrometrice fixate pe piston, cu posibilitate de blocare intr-o pozitie precisa ceea ce asigura reproductibilitatea perfecta a dozelor administrate. Pistonul metalic culiseaza perfect in cilindrul de sticla fara sa fie nevoie de vreo garnitura care sa se uzeze si sa trebuiasca sa fie inlocuita ulterior.

Specie: Bovine, vone, caprine

 


 
Produse similare

Email: info@semmax-vetmag.ro

 
Promotii